Rittene:

Follorittet Tur (70 km) er for deg som liker fart eller som ønsker å konkurrere med andre eller deg selv. Follorittet Master (70 km) er for deg som kjører i mastercupen eller ønsker å prøve deg i denne. Blir det tørt og fint får du oppleve Follos svar på brostein, gruspartier. Byr dagen på en litt våtere værtype svinger rittene utenom grusen. Rittet starter i Ski Næringspark, følger Rv. 154 fra Ski til Ytre Enebakk. Fra Tangen bru følges Rv. 120 mot Enebakk kirke hvor rittet svinger høyre inn på Ignaveien. Traseen følger Dalefjerdingen inn på Stegenveien. Inn på Haugenveien fra Stegenveien som følges mot Lyserenveien som følges til Rv. 120. Rv. 120 følges mot Tomter før rittet svinger inn på Kråkstadveien/Tomterveien som følges forbi Ski flyplass mot Ski. Rittet avsluttes inne på Ski Næringspark.
 

                    : https://www.strava.com/routes/7334831

Barnerittet er er et tilbud for alle barn mellom  6 og 12 år som ønsker å forsøke seg på et landeveisritt i en trygg rundbane. Barnerittet er gratis å delta i, og starten blir delt opp i aldersgrupper. Alle sykkeltyper er tillatt, og følge av en voksen er lov. Alle deltagere vil få premie.

Løypebeskrivelse:

Barnerittet vil foregå inne på et industriområde i en enkel trase uten trafikk. Rittet starter på Glynitveien nedenfor parkeringsplass til Grundig og Foss sykler. Barnerittet vil ha en voksen som sykler foran og leder vei.

 

Trase er mye brukt i forbindelse med treningsritt for klubben og landeveisritt for barn og ungdom i regi av Norges Cyckle Forbund Region Øst i 2015 og 2016, samt YR Sport Vårcup.

Strava: https://www.strava.com/routes/7350457

  • Facebook Social Icon

Follo Sykkelklubb
Postboks 211,

1401 SKI 

  • White Facebook Icon